Over Lila Thai
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 11-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is weer alle dagen open

Beste klant,

Wij zijn als vanouds geopend zonder restricties

Tot gauw !

Team Lila Thai Massage

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Lila Thai thaise massagesalon zijn 6 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 21 tot ca. 40 lentes, de meeste van Aziatische afkomst. Zij kennen als geen ander de technieken om u naar een erotisch hoogtepunt te brengen.

De Lila Thai girls masseren jou met plezier op 1 van de sfeervolle kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Ook hebben diverse kamers een airco. Zo kunt u samen met de sexy dame van uw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor uw lichaam en geest!

Discretie, hygiene & service staan bij Lila Thai thaise massagesalon hoog in het vaandel. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames.

Onze massagesalon is discreet gelegen in een populaire winkelstraat van de wijk Transvaal in Den Haag, vlak bij de bekende markt aan de Herman Costerstraat. De ingang van de massagesalon is niet direct van buitenaf zichtbaar zodat u altijd discreet kan aanbellen en binnen komen. 

Slechts 5 minuten van de snelweg, ligt Lila Thai Thaise massagesalon goed bereikbaar in een gebied met betaald parkeren. 

Hier vind u een routebeschrijving

Op onze website kunt u de diverse mogelijkheden en een impressie van de Lila Thai girls en onze massagesalon op uw gemak bekijken alvorens u een bezoek brengt aan onze massagesalon.

De sexy dames die bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privéhuis te mogen doen verlaten. 

Wij willen benadrukken dat wij een massagesalon/privéhuis zijn en geen club. Er is dus geen bar of ge-animeer van dames. U komt nooit andere gasten tegen dus discretie gewaarborgd en geen entreeprijs.

Openingstijden 7 dagen per week: maandag t/m zaterdag 11.00-22.00 uur en op zondag van 11.00 tot 21.00 u.

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier